Solar Solutions Kortijk 2023

Zet 25 en 26 oktober in uw agenda, want dan is Novasole aanwezig op de allereerste editie van de Solar Solutions beurs in Kortrijk!

Novasole ontwikkelt AI-gedreven software voor de zonnepanelen industrie. Met ons Quickr platform ontdekt u snel het besparingspotentieel van het dak. Onze Scan App maakt handmatig intekenen overbodig, terwijl de Design App in een oogwenk sluitende offertes en legplannen levert. Genereer en kwalificeer leads automatisch en creƫer gedetailleerde offertes in enkele minuten. Het resultaat? Meer gekwalificeerde leads en nieuwe projectkansen. Wat u meer omzet oplevert en groei van het bedrijf.

Quickr is gevalideerd door ISSO, wat de betrouwbaarheid benadrukt. Bovendien zijn onze flexibel en compatibel met uw bedrijfssoftware! Meer weten over Quickr?

Solar Solutions International is de grootste zonne-energievakbeurs in Noordwest-Europa met meer dan 500 innovaties en 100 seminars over de nieuwste ontwikkelingen in energieopslag, slimme producten en zonnepanelen om toekomstbestendig te blijven in de snel veranderende zonne-energiesector.

Bezoekt u ons op stand G2? Wij bieden u graag een gratis ticket aan! Vul nu onderstaand formulier in en ontvang uw gratis ticket(s).

Registratie Solar Solutions Kortrijk 2023

    Locatie en openingstijden

    Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk/Courtrai, Kortrijk Xpo – Hal 4 & 5

    Woensdag 25 oktober: 10:00 – 17:00

    Donderdag 26 oktober: 10:00 – 17:00