Zonnepanelen
quickscan en
ontwerp software.

  • Gecertificeerd
  • Bespaar 90% op tijd & kosten
  • Integreer naadloos met andere bedrijfssoftware

Quickr

De slimste software voor de solar-industrie.

Software moet voor jou werken, niet andersom. Alleen dan kun je het verschil maken. Maak daarom nu kennis met Quickr: doe hetzelfde werk in 20% van de tijd en bespaar tot 90% op jouw kosten met eenvoudig te bedienen en slimme solar software.

Quickr is daarnaast als enige in de markt gevalideerd door ISSO (instituut achter het ‘Handboek zonne-energie’). Zo ben je er ook nog eens van verzekerd dat onze berekeningen accuraat zijn.

Bekijk prijzen
Vraag demo aan
“Quickr maakt het voor klanten mogelijk om zeer snel en makkelijk een systeemindicatie op maat te ontvangen voor een zonnepanelen installatie met een opbrengstberekening!”
Managing director – Int. fabrikant van zonnepanelen
“Quickr is een prachtige tool die op een relatief eenvoudige manier de potentie van zonnepanelen weergeeft. Per adres, maar ook voor grote gebieden tegelijk en er kan op detail niveau worden ingetekend. Dit alles kan exact naar de wens van de klant worden vormgegeven!”
Duurzaamheidsadviseur – Zakelijke markt
“Als energieleverancier is het extra belangrijk om vooraf een goede inschatting over de stroomopbrengst van zonnepanelen te geven. Met de tools van novasole kunnen wij dit heel precies aanbieden aan onze klanten.”
Adviseur Zon – Energieleverancier
“Dankzij Quickr zijn we in staat gebleken om ten opzichte van het oude en veel duurdere software platform, dezelfde taken sneller en met goedkoper personeel te kunnen uitvoeren.”
Directeur – Middelgrote installateur

Overzicht

Novasole ondersteunt een breed scala aan branches door diverse functies te leveren aan verschillende partijen.
Lees meer

Scan App

Door integratie van de Scan App van Quickr op jouw website, stel je de klant in staat zelfstandig één of meerdere prijsindicaties en opbrengstberekeningen te genereren, gebaseerd op jouw assortiment.

Start vandaag nog met ons Freemium account en ontvang gratis 250 credits. Niet tevreden? Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Liever een persoonlijke demonstratie?

Over de Scan App
Vraag een demo aan
ScanApp
DesignApp

Design App

Met de Design App van Quickr kan je in enkele minuten meerdere nauwkeurige offertes inclusief legplannen, gedetailleerde schaduwanalyses en bestellijsten maken en aanpassen.

Start vandaag nog met ons Freemium account en ontvang gratis 250 credits. Niet tevreden? Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Liever een persoonlijke demonstratie?

Over de Design App
Vraag een demo aan

Integrations

Flexibele API

Quickr integreert moeiteloos met jouw bedrijfssoftware via de open API. Zo kan je naast Quickr altijd je reeds aanwezige systemen blijven gebruiken.

Wil je meer weten over Quickr?

Boek een demo
Neem contact op

Best-of-breed software

Quickr is de best-of-breed software in de solar-industrie. Quickr staat voor gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Met alleen postcode en huisnummer, biedt Quickr je direct een nauwkeurig legplan, compleet met gecertificeerde opbrengstberekeningen.

Dit maakt Quickr een onmisbare tool in jouw bedrijf.

Boek een demo
Neem contact met ons op