Op zoek naar ondersteuning?

Raadpleeg onze preferred partners

Bij novasole ontwikkelen we solar software as a service die eenvoudig en snel te bedienen is. Om deze software optimaal te laten renderen, is het belangrijk dat de gegenereerde uitkomsten juist geĆÆnterpreteerd worden, de perfecte customer journey gecreĆ«erd wordt, het getoonde aanbod aansluit bij de doelgroep, maar ook de sales funnel voldoende gevuld is. Onze partners kunnen u hierbij helpen bij het ontwikkelen en uitwerken van deze concepten. Zij kennen onze software en onze organisatie van haver tot gort. Kennis en ervaring die u veel tijd kunnen besparen.

European Solar

European Solar bezit wereldwijd hoogwaardige connecties, maar helpt haar klanten dichtbij huis ook bij duurzame oplossingen. Zij geven naast advies, vooral concrete operationele oplossingen. Het team kenmerkt zich als zorgvuldig opgebouwde kennis en talent. European Solar is koploper in de markt en werkt continu aan toongevende duurzame projecten. Zo zijn zij dichtbij en betrokken.

Beleidsvorming
..
Lead generatie
..
Sales optimalisatie
..

Doelgroep(en): Zakelijk Groot zakelijk

Praeter

Praeter adviseert en begeleidt organisaties met het verduurzamen van het energieverbruik van hun vastgoed. Wij werken op projectbasis voor onze opdrachtgevers, geven advies en ontzorgen hen bij de implementatie voor een fractie van de besparing die wordt gerealiseerd.

Daarnaast ondersteunen wij initiatieven die leiden tot bewustwording en gedragsverandering van gebruikers en eigenaren van gebouwen naar minder en verantwoorder energieverbruik.

Beleidsvorming
..
Lead generatie
..
Sales optimalisatie
..

Doelgroep(en): Zakelijk Groot zakelijk

logo van Praeter