Wie is Novasole?

Solar IT Experts

Al sinds 2009 zijn de mensen achter novasole actief in de markt voor zonnestroom. Gepassioneerd en toegewijd. Niet voor het snelle geld, maar gefocust op het toevoegen van waarde. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij dé plek waar solar en IT samenkomt. Dat ziet u terug in het gebruiksgemak en het gebruiksnut van onze software.

We zijn gek van API’s. Dit zorgt ervoor dat ons systeem naadloos koppelt met uw eigen en/of externe business systemen, waardoor dubbele handelingen voorgoed tot het verleden behoren. Door onze expertise en ervaring te delen geloven wij dat wij samen een grotere impact kunnen maken.

Tevens is onze software als enige in de markt ISSO gecertificeerd. In combinatie met onze schat aan informatie over de gebouwde omgeving, het klimaat en onze slimme algoritmes neemt u met Quickr gegarandeerd een directe voorsprong op uw concurrentie.

 

Menno Zonderland

Owner

Roel Pronk

Owner

Justin de Vries

Sales Director

Max Devilee

Sr. Business Consultant

Marianne Klement

Product Owner

Petr Vohnicky

Data Scientist

Rob Reimert

Data Scientist

Rahiem Chandoe

Software Developer

Wouter Kettlitz

Software Developer

Mutlu Bakir

Software Developer

Mohamed Alwash

Software Developer

Jennifer Temmink

Customer Succes Consultant

Anouschca Ten Bosch

Jr. Business Consultant

Lorena Richardson

Int. Marketing Medewerker

Kean-Yew Lee

Afstudeerder Software Developer

Joerie van der Zanden

Afstudeerder Software Developer

Jules Ceresa

Stagiair Marktonderzoek

Missie

Onze wereld is nog te afhankelijk van traditionele en schadelijke energie bronnen, terwijl dat niet meer nodig is. De afgelopen jaren wordt ons steeds duidelijker dat dit geen goede invloed heeft op onze leefomgeving en de volgende generaties. De alternatieve technieken zijn aanwezig, we moeten alleen de omslag nog maken. Novasole heeft zich daarom ten doel gesteld om eenvoudig te bedienen software te ontwikkelen, die snel een betrouwbaar antwoord geeft op de belangrijkste vragen die alle stakeholders weerhoudt om de transitie naar de nieuwe energiewereld te maken.

Visie

Wij geloven in een toekomst waarbij energie opwekking, opslag en gebruik gedecentraliseerd is. Iedereen zal zo in staat zijn om in haar eigen energiebehoefte te kunnen voorzien. Gelijkstroom zien wij als de belangrijke motor achter deze transitie. De stroom die met zonnepanelen wordt opgewekt is pure gelijkstroom. Alle vermogenselektronica als elektrische auto’s, mobiele telefoons, laptops, flatscreens. etc. draaien allen op gelijkstroom. Zelfs overzeese kabelverbindingen zijn tegenwoordig allemaal gelijkstroom. Kortom, het tijdperk van (warmte)omzettingsverliezen in adapters of andere converters nadert zijn einde. En daarmee komt er ook een einde aan het wisselspanningstijdperk van Tesla en haalt Edison alsnog zijn gelijk.

Download onze whitepaper

    Ja, ik blijf graag op de hoogte via onze nieuwsbrief