Nieuws

Terug naar Nieuws

Novasole op Solar Solutions International 2023

Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 maart 2023 staat Novasole op de Solar Solutions International beurs in Expo Greater Amsterdam!

Met Quickr krijgt u, dankzij uitgebreide data en slimme algoritmes, direct inzicht in het dak potentieel van woningen en bedrijventerreinen. Het genereren en kwalificeren van leads gaat snel en automatisch. Bovendien kunt u binnen enkele minuten offertes op maat opmaken, inclusief gecertificeerde opbrengst- en kostenberekeningen, geautomatiseerde schaduwanalysen en montage rapporten.

Meer weten over onze software en de meerwaarde die het biedt voor uw organisatie? Bezoek ons op stand K9! Wij bieden u graag een gratis ticket aan! 

De grootste zonne-energie beurs in Noordwest-Europa

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In de snel veranderde zonne-energiesector is het belangrijk om te blijven innoveren. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energieopslag, slimme producten en steeds breder scala aan zonnepanelen, biedt Solar Solutions International alles wat nodig is om bij te blijven in deze uiterste dynamische markt.