Novasole is genomineerd voor de NBCC SME Award!

17 februari 2023

Fantastisch nieuws! Novasole is genomineerd voor de NBCC Small Medium Enterprise Award, die wordt uitgereikt door de Nederlands-Britse Kamer van Koophandel (the Netherlands British Chamber of Commerce). Wij zijn enthousiast, trots en dankbaar voor de nominatie.

De Nederlandse-Britse Kamer van Koophandel is een organisatie voor commerciële leden die zich richt op het bevorderen van handel en investeringen tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. De NBCC biedt haar leden en cliënten een uitgebreid scala aan commerciële diensten en netwerkmogelijkheden om hun zakelijke activiteiten te faciliteren.  De SME-award is speciaal opgezet en heeft als doel om kleine en middelgrote bedrijven in de privésector in zowel het Verenigd Koninkrijk en als Nederland te erkennen voor hun bijdrage aan de economie en het creëren van werkgelegenheid.

Het is een eer om genomineerd te worden en we zijn dankbaar voor deze erkenning van onze inspanningen. We werken met het team van Novasole vol energie & plezier door aan onze market entry in de UK!

Terug naar Nieuws