Nieuws

Quickr krijgt opnieuw het ISSO kwaliteitscertificaat uitgereikt

We zijn trots om u te kunnen melden dat we wederom met vlag en wimpel geslaagd zijn voor de (her)validatie van ons Quickr software platform. Hiermee kunt u ook het komende jaar er weer op vertrouwen dat onze kWh-berekening als enige in de markt getoetst is op haar betrouwbaarheid, uw ..

Lees meer

Novasole in het AD: Sneller panelen op het dak

De energietransitie is relevanter dan ooit. Door de afkeer van Russisch gas zijn zonnepanelen bijna niet meer aan te slepen. Maanden wachten is eerder regel dan uitzondering. Volgens Novasole kan het met hun App allemaal sneller. Lees het hele artikel hier.  

Lees meer

BTW percentages bij Aannames aanpasbaar

Vanaf nu is het ook mogelijk om de BTW percentages die van toepassing zijn op de financiële aannames zelf aan te passen naar het gewenste niveau. Op Campagne niveau, om ervoor te zorgen dat alle berekeningen standaard met de juiste percentages rekenen (indien van toepassing uiteraard, anders hebben deze N.A.). ..

Lees meer

Verbeterd auto legplan algoritme

We houden van versnellen bij Novasole! Nadat we u in onze vorige nieuwsbrief konden melden dat we alle dakvlakken in Nederland verbeterd hebben, kunnen we u nu het goede nieuws brengen dat ons automatische legplan algoritme verbeterd is. Dit betekent concreet dat de betrouwbaarheid van de automatisch gegenereerde legplannen in de ..

Lees meer

Auto schaduw analyse

Voor onze Nederlandse klanten is het vanaf nu mogelijk om de schaduwverliezen per dakvlak (in de Scan App) of per paneel (in de Design App) automatisch door Quickr te laten berekenen. Dit bespaart onze klanten veel tijd en geld, omdat het in veel gevallen het manueel intekenen legplannen op gebouwen ..

Lees meer

KvK API koppelingen verdwijnen

Per 1 april a.s. verdwijnen de API’s van de KvK Handelsregister Search en KvK Handelsregister Profile. Het is dan niet meer mogelijk om met een adres de bedrijfsnaam uit het Handelsregister op te halen. Dit betekent concreet dat voor de Bulk Scan App geen aanvullende gegevens als het telefoonnummer op ..

Lees meer

De (implementatie) consultant

Bij Novasole zijn we ervan overtuigd dat Quickr in ieder bedrijfsproces eenvoudig en flexibel in te passen moet zijn. Bij met name grotere klanten hebben we het afgelopen jaar gemerkt dat het bieden van ondersteuning bij de implementatie van Quickr erg voordelig kan uitpakken. Hiermee doelen wij op de snelheid, efficiëntie ..

Lees meer

Novasole haalt investering op bij Rockstart Energy Fund

Rockstart is een venture capital-onderneming die start-ups in energie, gezondheid, agrifood en nieuwe technologieën helpt om succesvol door te groeien naar de nummer 1 scale-up in hun markt. Het bedrijf geeft de streng geselecteerde start-ups toegang tot kapitaal, markten en kennis door ze te verbinden met de juiste partijen. Rockstart ..

Lees meer

Scherpe en actuele luchtfoto’s

Vanaf februari 2022 kunt u in de Design App gebruikmaken van een zogeheten True Ortho luchtfoto/ kaartlaag met een 8cm resolutie. True Ortho foto’s geven een verticaal beeld van het aardoppervlak, waardoor het kantelen van gebouwen wordt geëlimineerd en bijna elk punt op de grond kan worden bekeken. De True ..

Lees meer

Intekenen nieuwbouwprojecten vereenvoudigd

In recente updates van Quickr zijn er nieuwe functionaliteiten beschikbaar gekomen die het intekenen van nieuwbouwprojecten in de Design App vereenvoudigd. De eerste functie is een raster, die u vindt onder Design App > Kaartlagen (rechts bovenin) > Raster. Hiermee kunt u op verschillende zoom-niveaus het raster gebruiken om sneller ..

Lees meer