Met de Bulk Scan App kun je met een enkele handeling tot 200 adressen in een keer scannen. Hiervoor hoef je slechts een Excel of CSV-bestand met daarin de adressen per regel te uploaden.

Wat wordt er van mij verwacht bij het ‘Adressenbestand’?

Met de upload-knop laadt je de adressenlijst in waarop de scans moeten worden uitgevoerd. Indien je een voorbeeld nodig heeft van hoe de opmaak van deze lijst eruit moet zien kun je hiervoor het sjabloon met de standaardopmaak in Excel of CSV-formaat downloaden. Belangrijk om te weten is dat er per geĆ¼pload adressenbestand maximaal 200 adressen kunnen worden verwerkt.

Wat zijn de opties bij ‘Instellingen’?

Je hebt de keuze om de resultaten direct te verwerken of eerst de resultaten handmatig te filteren voordat dit gebeurt. Als de scans direct zijn verwerkt zijn de gegevens opgeslagen en is er een e-mail met de resultaten in PDF-formaat naar het e-mailadres bij het gescande adres verzonden. Maar wat ook slim kan zijn, is de resultaten van de scans eerst nog manueel te filteren. Desgewenst kun je de resultaten downloaden naar een Excel- of CSV-formaat bronbestand. Voordat je deze dus op laat slaan en verzenden.

Welk pakket moet ik selecteren bij ‘Pakketkeuze’?

Hier selecteer je het pakket waarmee je jouw alle adressen wenst doorgerekend te zien. Check in het Assortiment welke producten gekoppeld zijn met een pakket.

Klik op ‘Ga verder’ om de Bulk Scan uit te voeren.