Indien uw account beschikt over een Admin rol dan kunt u op het tandwiel rechtsbovenin de witte balk van de pagina klikken. U komt dan op de Settings pagina. Op deze pagina kunt u uw Quickr-omgeving op een aantal punten naar uw eigen hand zetten. Aanpassingen hierop gelden dan voor al uw Campagnes. Instellingen op campagne-niveau maakt u vanzelfsprekend onder Campagnes.

Hoe kan ik de themakleur van het platform wijzigen?

Hier kunt u met de lichte en donkere themakleur heel eenvoudig uw Quickr-omgeving naar uw eigen huisstijl omzetten. Gebruik hiervoor Hexadecimal (HEX) kleurcodes of klik op de kleurvlakken naast de HEX-kleurcodes om deze code automatisch te genereren met de colorpicker. Alles wat eerst blauwe tinten had van Novasole zoals bijvoorbeeld het navigatiemenu, de knoppen, de hyperlinks, de sliders en tabbladen voor al uw Scan Apps zal direct worden omgezet naar uw eigen huisstijl kleuren. Neem contact met ons op als u de inlogpagina ook in deze themakleuren aan uw overige accounts wilt kunnen tonen.

Wat moet ik met Wachtende contacten?

Met deze functionaliteit van het Dashboard heeft u direct inzicht in de leads die binnen de daarvoor door u gestelde termijn nog geen opvolging hebben gekregen. Zo houdt u grip op een snelle opvolging van uw leads. Voer hier dus de tijdspanne in om contacten met de status ‘Onbekend’ als wachtend contact te beschouwen en sla deze op door de te selecteren. In de keuzelijst heeft u de opties ‘Uren’, ‘Dagen’, ‘Weken’ en ‘Maanden’. Zodra de status wordt gewijzigd is een lead geen wachtend contact meer.

Hoe kan ik de sales statussen van mijn Contacten instellen en wijzigen?

Standaard wordt uw Quickr-omgeving met een negental statussen en bijbehorende kleuren voor u klaargezet. U kunt dit naar uw eigen wensen aanpassen. Breidt u het aantal statusssen uit met de onderaan de tabel of reduceer het aantal statussen door de achter iedere status te selecteren. Via de quick edit functie bewerkt u de naam en kleur (ook via colorpicker) van de status. Selecteer  om de wijzigingen op te slaan of om te annuleren. Tenslotte kunt u ook nog de volgorde van de statussen wijzigen. Gebruik hier voor de en knoppen als u met uw muis over een status beweegt.