Een campagne is een aparte setup van producten, diensten, aannames en Applicaties om een specifieke zonnepanelen propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen. Om te voorkomen dat u bij de configuratie van de afzonderlijke Applicaties telkens dezelfde handelingen moet verrichten, kunt u hier deze configuratie op campagneniveau instellen. Een Campagne is onderverdeeld in Instellingen en Voorwaarden.

Uit welke onderdelen bestaan de ‘Campagnegegevens’ van een Campagne?

Bij de Campagnegegevens kunt u de naam en de status van de campagne aangeven. Zet u de status op Inactief dan zijn de Applicaties van deze campagnes niet meer te gebruiken. Verder treft u hier de mogelijkheid om een tweetal API Keys op te voeren.

KvK API Key

Deze KvK API Key is vereist als u in de (Bulk) Scan App bij het opgevoerde adres de bedrijfsnaam en de organisatievorm uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) gehaald wilt hebben. Bijvoorbeeld om met deze gegevens het contactformulier automatisch en vooral al in te vullen. Of om de aanhef in de quick scans geautomatiseerd en formeel juist te hebben.

Google API Key

De Google API Key is veriest als u bij de opgezochte bedrijfsnamen ook de telefoonnummers gevoegd wilt hebben. Zo kunt u met de Bulk Scan App naast de bulk quick scans, eenvoudig en geautomatiseerd bellijsten creëeren.

Wat wordt er bedoeld met de ‘Pakketten’?

Een pakket is een combinatie van een zonnepaneel en een montagemateriaal. Het definiëren van tenminste één pakket is verplicht. De keuze van een specifiek montagemateriaal bij een zonnepaneel is echter niet verplicht. Is er geen montagemateriaal met eenzelfde pakket als het zonnepaneel in het Assortiment aanwezig, dan selecteert Quickr zelf het goedkoopste platte of schuine dak montagemateriaal met het pakket N.A. Daarnaast kunnen er meerdere zonnepanelen aan één en hetzelfde pakket gekoppeld worden. Quickr selecteert in dat geval van het gekozen pakket zelf het goedkoopste zonnepaneel. Selecteer de om een nieuw pakket aan te maken. Als u een pakket wilt verwijderen selecteert u de .

Positie

Hiermee bepaalt u de rangschikking van de pakketten in de Applicaties. Positie 0 is de eerste in de rij. Met de knop omlaag en de knop omhoog wijzigt u de positie eenvoudig in één muisklik.

Naam

De naam van het pakket kunt u hier aanpassen. Gebruik de quick edit om het invoerveld zichtbaar te maken. Bevestig uw wijziging door op de en op Opslaan te klikken. Gebruik het om uw actie te annuleren.

Kleur

De kleur van de zonnepanelen in het legplan kunt u hier aanpassen. Gebruik de quick edit om het invoerveld zichtbaar te maken. Vul daarna de hexadecimale kleurcode in of selecteer en kleur uit kleurenspectrum door op de te klikken.