Wat is een Campagne?

Een aparte setup van producten, diensten, aannames en Applicaties om een specifieke zonnepanelen propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen.

Wat is een Scan?

Een berekening van de opbrengsten en kosten van een zonnestroom systeem gemaakt met één van onze Applicaties: de Scan App, de Bulk Scan App of de Scan API.

Wat is de Scan App?

Een (Bulk) Scan App is een webapplicatie, waarmee enkele of meervoudige (bulk) scans van adressen kunnen worden gemaakt.

Wat is de Scan API?

Met deze Application Programming Interface (API) kan alle data van een scan van een adres worden opgehaald.

Wat is een Design?

Een maatwerk berekening en ontwerp van een zonnepanelen legplan gemaakt met de Design App.

Wat is de Design App?

De Design App is een webapplicatie, waarmee een maatwerk berekening en ontwerp van een zonnepanelen legplan op een ingevoerd adres kan worden gemaakt.

Wat is een Account?

Een persoonlijke login account voor Quickr met één of meer profielen evenzoveel bijbehorende campagnes.

Wat is een Profiel?

Persoonlijke instellingen van een account die horen bij één enkele campagne. Met name handig om ervoor te zorgen dat Scans en Designs worden gemaakt op persoonlijke titel.