Een overzicht van alle lead wervingscampagnes waarbij u gebruik maakt van de Scan App. Door meerdere campagnes aan te maken, heeft u de mogelijkheid om iedere klant doelgroep een andere propositie aan te bieden. U krijgt in het overzicht alleen die campagne te zien die hoort bij het profiel waar u op dit moment in werkzaam bent.

Afbeelding 5: Campagne pagina overzicht

Afbeelding 5: Campagne pagina overzicht

Wat valt er allemaal onder een campagne?

Aan iedere campagne is tenminste één profiel, één assortiment bestaande uit een set producten en diensten en één configuratie van een Scan App én een set van Aannames verbonden.

Hoe bewerk ik een bestaande campagne?

Via de quick edit  functie kunt u direct de belangrijkste items bewerken. Voor het inzien of bewerken van alle gegevens selecteert u de naam van de campagne. (zie 1)

Hoe maak ik een nieuwe campagne aan?

Klik op ‘+ Toevoegen’ om een nieuwe campagne aan te maken. U krijgt een wizard te zien die u eenvoudig en snel in staat stelt om alle onderdelen van de nieuwe campagne aan te maken. Bij het aanmaken van een nieuwe campagne betaalt u naast het verbruik ook eenmalig de standaard setupkosten.

Voor de campagne is het belangrijk om te onthouden dat bij het aanmaken van de campagne er in beginsel alleen de belangrijkste instellingen worden weergegeven. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid (met betrekking tot de hoeveelheid instellingen & snelheid) kunt u bij de pagina’s Assortiment en Configuraties meer gedetailleerde opties instellen. Dit is uiteraard alleen mogelijk voor bestaande campagnes of na het aanmaken van een nieuwe campagne.

Hoe kan ik een bestaande campagne dupliceren / clonen?

Via de clone functie  kunt u op een eenvoudige wijze een bestaande campagne dupliceren / clonen. Deze functie van toepassing indien u slechts kleine wijzigingen wil maken op de nieuwe campagne (zie 2)