Een overzicht van alle producten en diensten waar de Scan App van gebruik maakt om haar systeneb vanuit samen te stellen. Tot een assortiment behoren dus twee onderdelen. Producten en diensten. Beiden kunnen alle mogelijke producten en diensten omvatten.

Wat wordt er bedoeld met een product?

Met een product worden in de regel de verschillende zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en monitoringsportals bedoeld.

Wat wordt er bedoeld met diensten?

Bijkomende diensten die uw bedrijf naast de producten kan aanbieden. Denk hierbij aan diensten zoals de installatie, montage en transport van de zonnepanelen.

Hoe kan ik een product of dienst snel opzoeken?

U krijgt alleen de producten en diensten te zien die horen bij de campagne / het profiel waar u op dit moment in werkt. Gebruik de zoekfunctie in de witte balk bovenaan de pagina om het aantal getoonde producten of diensten direct en aanvullend te filteren.

Hoe kan de gegevens van producten of diensten bewerken?

Via de quick edit  functie kunt u direct de belangrijkste items zoals bijv. de status bewerken. Voor het inzien of bewerken van alle gegevens selecteert u een product of dienst. U wordt naar een nieuwe pagina geleid, waar alle gegevens van te bewerken zijn.