Een overzicht van alle producten en diensten waar onze Applicaties gebruik van maken om haar zonnestroom systemen vanuit samen te stellen. Tot een Assortiment behoren twee onderdelen: Producten en Diensten. Beiden kunnen alle mogelijke producten en diensten omvatten.

Welke producten kan ik zoal opvoeren?

Met een product wordt in de regel de verschillende soorten zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en monitoringsoplossingen bedoeld. Maar ook groepenkasten, batterijen, stoeptegels of een beltrafo kunt u hier opvoeren.

Wat valt er onder diensten?

Diensten voert u op als u deze gespecificeerd wilt zien in de opbouw van de kosten van een zonnestroomsysteem. Denkt u hierbij aan diensten als de installatie en/ of (hoogte)transport van de zonnepanelen.

Hoe kan ik een product of dienst snel opzoeken?

U krijgt alleen de producten en diensten te zien die horen bij de campagne/ het profiel waar u op dit moment in werkzaam bent. Gebruik de zoekfunctie in de witte balk bovenaan de pagina om het aantal getoonde producten of diensten direct en aanvullend te filteren.

Hoe kan ik de gegevens van producten of diensten bewerken?

Via de quick edit  functie kunt u eenvoudig de belangrijkste items bewerken. Zo kunt u bijvoorbeeld direct de prijs aanpassen. Voor het inzien of bewerken van alle gegevens van een individueel product of dienst selecteert u de naam van het product of dienst.

Tip! U kunt de prijzen en artikelcodes van alle producten of diensten ook in één keer bijwerken. Zorg er allereerst voor dat alle producten die u wilt bijwerken getoond worden in de tabel van het Producten tabblad. Bij de diensten selecteert u hiervoor de gewenste diensten in het bijbehorende tabblad. Download met de bijbehorende knop de getoonde producten of diensten naar Excel of CSV en pas de prijzen aan. U vindt deze knoppen rechtsbovenin de tabel. Upload via de file upload knop de Excel of CSV met de aangepaste prijzen en u bent klaar.

Kan ik een product eenvoudig dupliceren of kopiëren?

Ja, gebruikt u hiervoor de dupliceer knop die in dezelfde rij van het product of dienst getoond wordt. Selecteer de om deze actie te bevestigen, klik op het om te annuleren.