Een Campagne is een aparte setup van producten, diensten, aannames en onze Applicaties met het doel een specifieke zonnepanelen-propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen. Een Profiel zijn de persoonlijke instellingen van een Account die horen bij één Campagne. Ieder Quickr Account/ gebruiker kan dus met één of meerdere Profielen toegang krijgen tot net zoveel Campagnes.

Hoe kan ik van Profiel wisselen of op Campagnes filteren?

Zodra u bent ingelogd treft u bovenin de pagina op de witte balk aan in welke Campagne u op dit moment werkzaam bent. Heeft u toegang tot meerdere Profielen en wilt u van Profiel wisselen of kunnen zoeken of filteren in alle Campagnes? Dan kunt u dat doen door op de  te klikken en het gewenste Profiel in de lijst te selecteren. Bij meer dan 5 Profielen heeft u een zoekbalk om het gewenste Profiel snel te kunnen vinden. Door het Profiel te selecteren waar ‘ACTIVE’ achter vermeld staat, deactiveert u het geselecteerde Profiel en worden de gegevens van alle Campagnes getoond. Hierna zal er ‘GEEN PROFIEL GESELECTEERD!’ te zien zijn in de witte balk bovenaan de pagina.

Let op: Omdat er in deze modus geen Profiel geselecteerd is, kunt u om deze reden geen scans o.i.d. maken.

Waar raadpleeg ik mijn Profielen?

Uw Profielen zijn terug te vinden door allereerst onder Accounts in het linker navigatie-menu van Quickr uw Account uit het overzicht selecteren. U krijgt dan eerst het Persoonlijk tabblad van uw Account te zien. In het tweede tabblad Profielen treft u een overzicht van al uw Profielen aan. Alternatief is dat u bovenaan de pagina in de witte balk op het klikt en in de dropdown ‘Mijn account’ naast uw naam selecteert. U komt dan ook eerst weer op het Persoonlijk tabblad terecht. Selecteer het tweede tabblad Profielen om verder te gaan met uw Profielen. Via de quick edit functie op deze overzichtspagina kunt u snel en eenvoudig de ‘Voornaam’, ‘Achternaam’, ‘Organisatie’ en ‘Campagne’ aanpassen. Selecteer  om de wijzigingen op te slaan of  om te annuleren. Of als u een ander onderdeel wilt wijzigen selecteert u dan de ‘Voornaam’ van het profiel.

Uit welke onderdelen bestaat een Profiel?

Des te meer gebruikers van Quickr gebruik maken, des te meer geven Profielen u de flexibiliteit om de klant- en gebruikerservaring enerzijds uniek te maken. Anderzijds dwingt dit u niet tot extra onderhoudswerkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld met Profielen ervoor zorgen dat bezoekers van de Scan App geautomatsieerd in contact kunnen treden met de verschillende gebruikers van Quickr. Dit doet u door in de Email(s) en/ of Template(s) van de Scan App de unieke persoonsgegevens van de Profielen in te laden. Maar u kunt Profielen ook gebruiken om bepaalde gebruikers de toegang tot een campagne te ontzeggen door hen géén Profiel van een campagne te geven. Of juist door middel van de Profielen te meten hoe intensief uw gebruikers van Quickr gebruik maken of persoonsgebonden CRM koppelingen aan te leggen om de leads geautomatiseerd in door te zetten.

Onderstaand zijn alleen die onderdelen beschreven die een toelichting nodig zou kunnen hebben.

Organisatie

De naam van de organisatie.

Statutaire bedrijfsnaam

De naam van de organisatie zoals deze officieel in de KvK geregistreerd staat.

E-mailadres

Het e-mailadres waarop u te bereiken bent. Maar ook het e-mailadres waarnaar bijvoorbeeld alle binnengekomen leads worden verstuurd.

Campagne

De campagne waar het Profiel onderdeel van is en daarmee dus toegang heeft tot de gegevens van de campagne.

Algemene voorwaarden URL

De verwijzing naar de online pagina van de Algemene voorwaarden.

Marge

Het percentage dat op de inkoopprijs van de producten moeten worden gelegd om de verkoopprijs te kunnen berekenen.

Garantie

De garantie die u op (de montage van) het zonnestroom-systeem geeft.

CRM koppelingen

Dit zijn Application Programming Interface (API) koppelingen van Quickr met Customer Relationship Managemenet (CRM) systemen om de Contacten/ leads geautomatiseerd in door te zetten.