Configuraties betreffen een tweetal onderdelen. Als eerste de configuratie van de Scan Apps die horen bij iedere campagne, maar tevens ook de Aannames voor een juiste financiële berekening van een campagne. De configuratie van de Scan App is onderverdeeld in een tab ‘Instellingen’ en een tab voor de ‘Opmaak’ , waarbij de Aannames een set van 41 stuks voor u zijn klaargezet.

Afbeelding 23: Scan App opmaak

Afbeelding 23: Scan App opmaak

Wat is de betekenis van het kopje Emailbericht?

Als u na het downloaden van de berekening in de Scan App de berekening als PDF ook wilt emaillen naar de bezoeker dan kunt u hier het ‘Onderwerp’, het emailbericht zelf in ‘Body’ en evt. bijlages uploaden. Vraag naar onze standaard template voor de ‘Body’, hierin staan zogenaamde mergefields / dynamische gegevens vermeld die u eenvoudig kunt hergebruiken in uw eigen email template.

Wat is de betekenis van het kopje ‘iFrame’?

De Scan App kan in iedere website verankerd worden door gebruik te maken van een iFrame. Een stukje code die vergelijkbaar aan het plaatsen van een YouTube filmpje. De Scan App kan daarnaast, indien gewenst, met aanpassingen aan de CSS ook worden weergegeven in uw eigen huisstijl kleuren en met eigen persoonlijke teksten. Gebruik het invoerveld van ‘Stylesheet(CSS)’ om de code hiervoor te uploaden.

Wat is de bedoeling bij Teksten?

Bij teksten heeft u de mogelijkheid om zelf de teksten aan te passen die in de Scan App getoond worden. Deze worden aan de gebruiker van de Scan App getoond. Afbeelding 24: Teksten opmaak

Afbeelding 24: Teksten opmaak