Hieronder treft u een uitleg van de gebruikte termen die u vindt onder Campagnes > Applicaties > Scan app > Instellingen.

Algemeen

Particulier

Als u de Scan app alleen of ook wilt inzetten voor particulieren.

Zakelijk

Als u de Scan app alleen of ook wilt inzetten voor zakelijk en grootzakelijke partijen.

Publiek toegankelijk

Als u de toegang tot de Scan App al dan niet publiekelijk/ voor iedereen wilt maken. Indien u niet wilt dat uw Scan app via de URL toegankelijk is, moet u deze optie niet aanvinken en kan de Scan app alleen via een login met een ‘Account’ worden geraadpleegd.

Financiering

Als u bezoekers van de Scan app alleen of ook de optie wilt geven om het voorgestelde systeem gefinancierd te krijgen, maakt u hier een keuze uit de mogelijkheden. Betreft uw aanbod alleen een koopoptie, dan kunt u dit onderdeel overslaan. Zijn de resultaten niet zoals u ze graag zou willen zien? Stel uw vraag aan support@novasole.nl.

Pakketkeuze

Hier kunt u aangeven welke pakketten getoond moeten worden in de Scan App. De pakketten definieert u per campagne onder ‘Campagnes’.

Versiebeheer

Hiermee kunt u de interface en versie van de Scan app bepalen. U kunt de Scan app v1, Scan app v2 of allebei aanzetten. Voor meer informatie over de verschillende versies van de Scan app klik u hier.