Hieronder tref je een uitleg van de gebruikte termen die je vindt onder Campagnes > Applicaties > Scan app > Instellingen.

Algemeen

Particulier

Als je de Scan app alleen of ook wilt inzetten voor particulieren.

Zakelijk

Als je de Scan app alleen of ook wilt inzetten voor zakelijk en grootzakelijke partijen.

Publiek toegankelijk

Als je de toegang tot de Scan App al dan niet publiekelijk/ voor iedereen wilt maken. Indien je niet wilt dat uw Scan app via de URL toegankelijk is, moet je deze optie niet aanvinken en kan de Scan app alleen via een login met een ‘Account’ worden geraadpleegd.

Financiering

Als je bezoekers van de Scan app alleen of ook de optie wilt geven om het voorgestelde systeem gefinancierd te krijgen, maak je hier een keuze uit de mogelijkheden. Betreft jouw aanbod alleen een koopoptie, dan kun je dit onderdeel overslaan. Zijn de resultaten niet zoals je ze graag zou willen zien? Stel je vraag aan support@novasole.nl.

Pakketkeuze

Hier kun je aangeven welke pakketten getoond moeten worden in de Scan App. De pakketten definieert je per campagne onder ‘Campagnes’.

Versiebeheer

Hiermee kun je de interface en versie van de Scan app bepalen. Je kunt de Scan app v1, Scan app v2 of allebei aanzetten. Voor meer informatie over de verschillende versies van de Scan app klik je hier.