Tag: Design App

Wat is de bestellijst koppeling en hoe activeer ik deze?

Wat is de bestellijst koppeling? Met de bestellijstkoppeling voor montagematerialen plat als hellend dak kunt u voor ieder gemaakt design met één druk op de knop het aantal product onderdelen en bijbehorende prijsstellingen ophalen. Bij plat dak montagematerialen ontvangt u er tevens het ballast rapport bij. Zo kunt u uw ..

Lees meer

Sneltoetsen Design App

Sneltoetsen in de Design App CTRL + Z = ongedaan maken CTRL + Y = opnieuw uitvoeren CTRL + D = paneel selectie klonen CTRL + C = paneel selectie kopieren CTRL + V = gekopieerde panelen plakken DELETE = geselecteerde paneel of dakvlak punt verwijderen ESC = fullscreen mode ..

Lees meer

Design app

De Design App is ontworpen zodat u gemakkelijk een ontwerp kan verfijnen zodat deze geschikt kan worden gemaakt voor offertes. Er zijn veel functionaliteiten van de Design App die u kun gebruiken, bijvoorbeeld of het legplan gevisualiseerd wordt op luchtfoto’s of op kaartlagen. U leest hier wat de belangrijkste functionaliteiten ..

Lees meer

De belangrijkste functionaliteiten van de design app

De Design App heeft veel functionaliteiten die u kunt inzetten voor uw bedrijf. Hieronder treft u een overzicht van de belangrijkste. Visualisatie van het legplan: Dit is ofwel op luchtfoto’s of anders op kaartlagen gevisualiseerd; Mogelijkheid om legplannen aan te kunnen passen: Er is een visuele toolkit voor het intekenen ..

Lees meer

True ortho foto’s in de Design app

In de Design App kunt u ook toegang tot de 8cm True Ortho luchtfoto’s van het afgelopen jaar hebben. Erg nuttig als u een scherp en recent beeld van het dak wilt hebben. In de Design App wordt namelijk altijd eerst de gratis 25cm luchtfoto van PDOK getoond (voor nieuwe ..

Lees meer

Betekenis van de gebruikte termen in Quickr

Wat is een Campagne? Een aparte setup van producten, diensten, aannames en Applicaties om een specifieke zonnepanelen propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen. Elke campagne bevat een set aan instellingen en een verzameling producten/ diensten die gelden voor de apps binnen de campagne. Wat is een Scan? ..

Lees meer