Tag: campagnes

Waar vind ik de Configuraties?

Zoals u waarschijnlijk hebt gemerkt, hebben wij het zij-menu van Quickr wat gewijzigd. We hebben het menu gebruiksvriendelijker gemaakt door alles wat met de Campagne te maken heeft onder het menu-item ”Campagnes” te plaatsen. Dus waar u voorheen een apart kopje ‘’Configuraties’’ zag, zijn deze nu verplaats onder ‘’Campagnes’’. U ..

Lees meer

De voorwaarden van een campagne

Een campagne is een aparte setup van producten, diensten, aannames en Applicaties om een specifieke zonnepanelen-propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen. Om te voorkomen dat u bij de instellingen van de afzonderlijke Applicaties telkens dezelfde handelingen moet verrichten kunt dit op campagne-niveau instellen. Een Campagne is onderverdeeld ..

Lees meer

Instellingen op campagne-niveau

Uit welke onderdelen bestaan de ‘Campagnegegevens’ van een Campagne? Bij de Campagnegegevens kunt u de naam en de status van de Campagne aangeven. Zet u de status op Inactief dan zijn de Applicaties van deze campagnes niet meer te gebruiken. Verder treft u hier de mogelijkheid om een tweetal API ..

Lees meer

Betekenis van de gebruikte menu-items van Quickr

Het platform is opgebouwd uit verschillende pagina’s. Afhankelijk van het abonnement dat u afneemt en de rol die uw account toebedeeld heeft gekregen, zijn alle of een beperkt aantal van de onderstaande pagina’s door u te raadplegen: Dashboard Met het Dashboard heeft u in één oogopslag inzicht in de bezoekers ..

Lees meer