Tag: campagne

De voorwaarden van een campagne

Een campagne is een aparte setup van producten, diensten, aannames en Applicaties om een specifieke zonnepanelen-propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen. Om te voorkomen dat u bij de instellingen van de afzonderlijke Applicaties telkens dezelfde handelingen moet verrichten kunt dit op campagne-niveau instellen. Een Campagne is onderverdeeld ..

Lees meer

Instellingen op campagne-niveau

Uit welke onderdelen bestaan de ‘Campagnegegevens’ van een Campagne? Bij de Campagnegegevens kunt u de naam en de status van de Campagne aangeven. Zet u de status op Inactief dan zijn de Applicaties van deze campagnes niet meer te gebruiken. Verder treft u hier de mogelijkheid om een tweetal API ..

Lees meer

Betekenis van de gebruikte termen in Quickr

Wat is een Campagne? Een aparte setup van producten, diensten, aannames en Applicaties om een specifieke zonnepanelen propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen. Elke campagne bevat een set aan instellingen en een verzameling producten/ diensten die gelden voor de apps binnen de campagne. Wat is een Scan? ..

Lees meer

Een product toevoegen

Producten kunt u (indirect) koppelen een pakket. Wanneer tijdens een scan/ design gekozen wordt voor een bepaald pakket zullen de producten behorend bij dat pakket automatisch gebruikt worden in de berekening. Producten die niet gekoppeld zijn aan een pakket worden niet automatisch toegevoegd. Wel kunt u bij een design te ..

Lees meer

Navigeren in Quickr

Aan de linkerzijde van het platform treft u het navigatie menu aan. Indien gewenst kunt u dit menu verkleinen en de pagina’s uitvergroten door op deĀ  bovenaan de pagina te klikken. Wat er na selectie van een item uit het navigatie menu getoond wordt, wordt bepaald door het Profiel dat ..

Lees meer