Tag: bulk scan app

Functionaliteiten van de Scan app v1

De Scan App v1 is bedoeld om in drie eenvoudige stappen inzicht te geven in de zonnestroomkansen voor één ontwerp voor één adres. De stappen zijn als volgt: (1) Zoek locatie: Hier voert u de postcode en het huisnummer in. (2) Selecteer dakvlak: Hier selecteert u een of meerdere dakvlakken ..

Lees meer

Bulk Scan App

De Bulk Scan App stelt u in staat om met minimale input snel inzicht te krijgen in zonnestroomkansen voor een of meerdere ontwerpen voor een compleet adressenbestand. De dakvlakken worden automatisch geïdentificeerd voor elk adres uit het bestand. De dakvlakken kunnen tevens door u gefilterd worden op door u ingestelde ..

Lees meer

Betekenis van de gebruikte termen in Quickr

Wat is een Campagne? Een aparte setup van producten, diensten, aannames en Applicaties om een specifieke zonnepanelen propositie op ieder gewenst adres door te kunnen rekenen. Elke campagne bevat een set aan instellingen en een verzameling producten/ diensten die gelden voor de apps binnen de campagne. Wat is een Scan? ..

Lees meer

Opties in de Bulk Scan app

Met de Bulk Scan App kunt u met een enkele handeling tot 200 adressen in een keer scannen. Hiervoor hoeft u slechts een Excel of CSV bestand met daarin de adressen per regel te uploaden. Wat wordt er van mij verwacht bij het ‘Adressenbestand’? Met de upload-knop laadt u de ..

Lees meer