Onder Contacten zijn alle contactgegevens van de bezoekers/ gebruikers van onze Applicaties terug te vinden die een of meerdere berekeningen hebben gedownload. Het komt geregeld voor dat bezoekers na verloop van tijd een App nogmaals raadplegen om een nieuwe berekening te maken. In Quickr worden iedere keer dat er een nieuwe download wordt gedaan de contactgegevens gematched met de reeds aanwezige gegevens. Zo voorkomen we dat contactgegevens dubbel in Quickr komen te staan.

Hoe maak ik een nieuw contactpersoon aan?

Klik op Toevoegen om handmatig een nieuwe lead toe te voegen aan een campagne. Vul de gewenste velden in en selecteer Opslaan om de invoer te bevestigen.

Referentienummer

Het referentienummer is een open invoerveld. Echter wordt er automatisch een uniek referentienummer gegenereerd bij het downloaden van een berekening in een van onze Applcaties.

Leadkanaal

Wanneer je een van onze Applicaties gebruikt om leads te werven danwel een contact ermee opvoert, vult de gebruikte Applicatie dit veld om haar naam in weg te schrijven. Bijvoorbeeld als je de Scan App gebruikt komt er Scan App in te staan.

Status

Met het Status veld heb je de mogelijkheid om de status van de lead in het verkoopproces aan te geven in Quickr. Wij raden je aan hiervan gebruik te maken, omdat je dan via het Dashboard direct inzicht heeft in welke leads nog op een opvolging wachten. Als je een Pro-abonnement bij ons afneemt dan kun je dit inzicht verder uitdiepen door gebruik te maken van onze statistieken pagina. Op deze pagina heb je namelijk de mogelijkheid om over de verschillende campagnes en/ of periodes en/ of profielen de verschillende rapportages te kunnen draaien.

Hoe kan ik een contactpersoon bewerken?

Via de quick edit  functie op de contacten pagina kun je direct de belangrijkste items bewerken zoals bijvoorbeeld de status. Voor het inzien of bewerken van alle contactgegevens selecteer je de naam van de contactpersoon. Klik op Opslaan om jouw wijzigingen te bevestigen.

Hoe kan ik snel een contactpersoon opzoeken?

Als een contact is opgevoerd in een van onze Applicaties dan is deze contact met onze zoekfunctie eenvoudig onder dit unieke referentienummer terug te vinden. De zoekfunctie vindt je in de witte balk bovenaan de pagina.

Hoe kan ik zien welke scans of designs bij een contact horen?

Op de contacten pagina zie je bij iedere contact een gekleurde en knop. Met één klik op de eerste knop met het krijg je alle scans die horen bij het contact te zien. Maak je keuze uit de getoonde scans en klik nogmaals op het om de scan direct in te laden in de Scan App. Deze zelfde handelingen kun je ook uitvoeren voor designs. Selecteer dan alleen tweemaal de gekleurde knop en je kunt direct verder met waar je de vorige keer was gebleven.

Let op! Indien je op dit moment niet werkzaam bent in een campagne/ geen profiel heeft geselecteerd dan kun je ook geen scans of designs inladen.